top of page

Sånglektioner

På individuella sånglektioner är det full fokus på dig och din röst. Lektionerna anpassas efter dina önskemål och förutsättningar. Elever i alla åldrar är välkomna och undervisningen riktar sig till alla, från nybörjare till professionella. Delad sånglektion innebär att du har lektion tillsammans med t ex en vän, ett syskon, en förälder eller din partner. Där finns möjligheten att sjunga solo, sjunga gemensamma sånger och öva sig på att lägga stämmor.

Sånglektionen börjar vanligtvis med en uppvärmning av rösten och kroppen, därefter gör vi olika uppsjungningsövningar innan vi börjar arbeta med en låt. Vi kommer träna sångteknik för att du ska kunna använda rösten på ett skonsamt sätt men också för att du ska kunna variera rösten och uttrycka det du vill i musiken. På lektionerna får du pianoackompanjemang.

För mig är sångglädje det allra viktigaste. Jag vill vägleda dig som elev till att använda din röst på ett hälsosamt sätt och utveckla det personliga i din röst. Min vision är att du, under trygga former, ska få verktyg och hjälp av mig som sångpedagog att nå dina mål. Du kanske söker sångcoachning inför en audition till exempelvis musikhögskolan? Eller du kanske vill lära dig grundläggande sångteknik och få hjälp med att nå höga toner och sjunga starkare? Eller vill du sjunga för att det är så roligt och sjunga olika sånger? Du behöver inte ha några förkunskaper i sång eller kunna läsa noter för att ta sånglektioner hos mig. Berätta gärna om dina tidigare sångerfarenheter och mål vid din anmälan.

Sångundervisningen sker på fredagar i min sångstudio. Adressen är Bockhornsgatan 2a, Masthugget i Göteborg.

Föräldrarledig from april 2024. Kontakta för att boka inför våren 2025. 

Anmälan sånglektioner

Tack för din anmälan!

bottom of page